Ontdek Barbate,
een vissersstadje langs
de Costa de la Luz
in Andalusië

Aan de Costa de la Luz – letterlijk: kust van het licht – ontsnapt u aan de drukte. In het vissersstadje Barbate kan u zalig genieten van zee en strand, kuieren op de promenade met talrijke bars en restaurants, wandelen en fietsen in de ongerepte natuur, wind- en kitesurfen en nog zo veel meer.

Location, location, location!

Als investeerder weet u wat nog belangrijker is dan het hotelvastgoed zelf: de locatie. De luchthavens Jerez de la Frontera en Sevilla zijn vlot bereikbaar. Het stadje Barbate bevindt zich in de provincie Cádiz, in de Zuid-Spaanse regio Andalusië. 

Welkom
in Andalusië

De regio Andalusië staat dan weer bekend om de flamenco en een ongecompliceerde keuken.
Pan con tomate, salmorejo en churros zijn er op de hoek van elke straat te verkrijgen, in de meeste gevallen als tapa. Laat u onderdompelen in de levendige cultuur en verken de rijke natuur.

Genieten
tussen de locals

 

In Barbate zelf geniet u van alle mogelijke troeven: zowel van het rustige strandleven als van de bruisende zeedijk. Omdat Barbate in een beschutte baai ligt, is het een perfecte badplaats voor liefhebbers van windvrij zonnebaden. Het is een traditioneel vissersstadje met een ruime keuze aan restaurants waar u ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds tafelt tussen kwebbelende mujeres en stoere hombres.

Op de lokale markt Mercado de Abastos shopt u verse vis in overvloed en zijn de levendige kleuren een lust voor het oog. Wandel langs de Paseo Maritimo, voor koffie of ontbijt, gevolgd door een wandeling langs het strand en een koud biertje om af te koelen. Iets verder langs de kust heeft ook Los Caños de Meca heerlijke restaurants, bars en cafés.  Je kan er wandelen rondom de vuurtoren met prachtige uitzichten om helemaal zen van te worden.  

Barbate ligt op 8 km van Vejer de la Frontera. Geniet van een uitstap in dit prachtige stadje.

Verken de vele stranden zoals Playa Del Carmen, Playa De Barbate en Carmen Beach, maak eindeloze wandelingen langs de kust en geniet elke avond van alle kleuren van de zonsondergang. De dagen lijken hier nooit te eindigen.

Investeer in deze unieke
toplocatie in het zuiden
van Spanje

Op de prachtige zeedijk van het vissersstadje Barbate bevindt het resort zich op een droomlocatie. Uw eigen betaalbaar stukje Spanje kan werkelijkheid worden. Investeer in hotelvastgoed aan de Costa de la Luz.

Nederlands (België)