Ontdek Barbate,
een vissersstadje langs
de Costa de la Luz
in Andalusië

Aan de Costa de la Luz – letterlijk: kust van het licht – ontsnapt u aan de drukte. In tegenstelling tot de meer toeristische omgeving aan de Costa del Sol is het hier in alle rust zalig genieten.

Location, location, location!

Als investeerder weet u wat nog belangrijker is dan het hotelvastgoed zelf: de locatie. Dunas de Barbate is slechts een half uur rijden van luchthaven Jerez de la Frontera. Het stadje Barbate bevindt zich in de provincie Cádiz, in de Zuid-Spaanse regio Andalusië. De gelijknamige hoofdstad van Cádiz is voor velen een verborgen parel. In deze havenstad vindt u een mooie balans tussen natuur, architectuur en prachtige stranden.

Welkom
in Andalusië

De regio Andalusië staat dan weer bekend om de stierengevechten, flamenco en een ongecompliceerde keuken.
Pan con tomate, salmorejo en churros zijn er op de hoek van elke straat te verkrijgen, in de meeste gevallen als tapa. Laat u onderdompelen in de levendige cultuur en verken de rijke natuur.

Genieten
tussen de locals

In Barbate zelf geniet u van alle mogelijke troeven: zowel van het rustige strandleven als van de bruisende zeedijk. Omdat Barbate in een beschutte baai ligt, is het een perfecte badplaats voor liefhebbers van windvrij zonnebaden. Het is een traditioneel vissersstadje met een ruime keuze aan restaurants waar u ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds tafelt tussen kwebbelende mujeres en stoere hombres.

Op de lokale markt Mercado de Abastos shopt u verse vis in overvloed en zijn de levendige kleuren een lust voor het oog. Wandel langs de Paseo Maritimo, voor koffie of ontbijt, gevolgd door een wandeling langs het strand en een koud biertje om af te koelen. Iets verder langs de kust heeft ook Los Caños de Meca heerlijke restaurants, bars en cafés.

Verken de vele stranden zoals Playa Del Carmen, Playa De Barbate en Carmen Beach, maak eindeloze wandelingen langs de kust en geniet elke avond van alle kleuren van de zonsondergang. De dagen lijken hier nooit te eindigen.

Investeer in deze unieke
toplocatie in het zuiden
van Spanje

Op de prachtige zeedijk van het vissersstadje Barbate bevindt het resort zich op een droomlocatie. Uw eigen betaalbaar stukje Spanje kan werkelijkheid worden. Investeer in hotelvastgoed aan de Costa de la Luz.

Nederlands (België)