Dunas de Barbate
Een unieke
investeringskans

Op de prachtige zeedijk van het vissersstadje Barbate bevindt zich Dunas de Barbate. Het resort combineert luxe, comfort en gezelligheid met een mooi rendement. Kortom: een unieke investeringskans.

Unieke kans

Uw betaalbaar
stukje Spanje

Met een luxeappartement aan de Costa de la Luz bent u altijd verzekerd van een toevluchtsoord onder de zon. Het nieuwe Dunas de Barbate Resort is een unieke investeringskans waarmee u uw spaargeld optimaal laat renderen. We sommen de mooiste redenen voor u op.

Unieke
toplocatie

Aan het prachtige zandstrand van de Costa de la Luz, in het vissersstadje Barbate. De luchthavens Jerez de la Frontera en Sevilla zijn vlot bereikbaar.

Hoge huuropbrensten

Een slimme investering met aantrekkelijke jaarlijkse huuropbrengsten van gemiddeld 5% en meer (minimum 4% gegarandeerd gedurende de eerste 5 jaar.)

Volle
eigendom

Uw investeringsvastgoed wordt notarieel 100% van u. Geen gedoe met erfpacht of kleine lettertjes.

Betaalbaar
investeren

Uw stukje betaalbaar Spanje. Investeren kan al vanaf €185.000.

Onbeperkt
eigen gebruik

Als eigenaar in volle eigendom kiest u zelf wanneer u gebruik maakt van uw appartement.

Professionele
uitbater

Uw eigen appartement aan het strand met hotel-service. Hotel Group BeCordial verhuurt en onderhoudt uw appartement. Genieten zonder zorgen.

Investeren in het
Dunas de Barbate
Resort?

Dankzij gegarandeerde huuropbrengsten van gemiddeld 5% en meer (minimum 4% gegarandeerd gedurende de eerste 5 jaar) laat u uw spaargeld optimaal renderen.

Nederlands (België)